Úprava vody pro restaurace, kavárny, bary - BWT Best Water Technology 

Úprava vody pro restaurace a ostatní stravovací zařízení

První dojem je velmi důležitý a často směrodatný

 

Je to obvykle pouze jeden doušek, který určí, zda restaurace dostane 'palec nahoru' nebo 'palec dolů'. Proto to může být někdy jediný dojem, který si zákazník odnese z krátké návštěvy; zatímco po skvělém jídle je to konečná chuť kávy nebo čaje, která přetrvává. Hostitelé by si měli uvědomovat, že jejich výkon v této citlivé oblasti může mít vliv na celý jejich podnik. Mnoho strávníků může mít doma špičkové kávovary a mohou tak být zvyklí na dokonale připravenou a chutí plnou kávu, takže žádný restauratér nebo majitel kavárny si nesmí dovolit servírovat cokoliv, co by bylo horší kvality. Pěna espressa musí být bohatá a pevná, nesmí se vytrácet a lahodný japonský zelený čaj nesmí vonět jinak než po čerstvé trávě, beze stopy oleje viditelného na povrchu kapaliny.

 

Faktor úspěchu u horkých nápojů se uplatňuje stejně i během vaření v páře. Použitím vody nejvyšší kvality se dosahuje nejkvalitnější zeleniny (jasně zbarvené) a masa s dokonalou texturou. Míra tvrdosti, vůně a chuť vody používané jako surového materiálu pro potraviny a nápoje musí být naprosto perfektní. Je to jediný způsob, jak dosáhnout chuťového zážitku, který utkví zákazníkovi v paměti na dlouho. Filtrační náplně BWT bestmax od BWT water+more vytvářejí přesnou kvalitu pro optimalizovanou vodu splňující individuální potřeby a nastavují standardy, které překvapí i ty nejnáročnější hosty a strávníky.

 

Počínaje nápojovými automaty přes automaty na kávu a zařízení pro moderní vaření a pečení zaručuje optimální kvalita maximální výkon zařízení, ochranu zásob a rychlý obrat podniku. Nejdůležitější je, že filtrační náplně zaručují spolehlivost a zaručují konzistentní kvalitu horkých a studených nápojů, ať již v kuchyni nebo v pekárně. Pro další informace o našich průmyslových řešení navštivte naši sekci "Oblast stravování".