Pití kohoutkové vody

Nejlepší voda pro vaše tělo

pro domacnosti pro domacnosti

Nejlepší voda pro váš domov

Úprava vody v domácnostech

BWT Perlwasser BWT Perlwasser

Bazény a bazénová voda

Hedvábně měkká perlová voda v bazénu

Pooltechnik Pooltechnik

Produkty pro domácnosti

Doma

Užijte si tu nejkvalitnější vodu s výrobky BWT po celý den.

Voda je důležitou součástí každodenního života, a proto je potřeba dbát o její kvalitu. Té nejvyšší možné kvality vody v domácnosti lze dosáhnout díky technologiím úpravy vody od společnosti BWT. V kuchyni nebo koupelně, ale také v bazénu. Voda od BWT vám zajistí nejen čistou vodu zbavenou nežádoucích látek, ale také účinnou ochranu topných systémů nebo například vašich spotřebičů před vodním kamenem. Produkty BWT se postarají o hygienickou čistotu a nezávadnost vaší vody v domácnosti. BWT přemění vaši pitnou vodu na vodu mineralizovanou magnesiem, jejíž chuť pro vás bude skutečným zážitkem. Stejně tak jako promění tvrdou a kalnou vodu v hedvábně měkkou perlovou vodu pro dokonalý pocit domova. Od osvěžující ranní sprchy až po uklidňující plavání ve vašem bazénu.

Ta nejlepší voda pro váš život

Úprava pitné vody (kohoutkové)

V životě jsou to často právě maličkosti, na kterých skutečně záleží a které nás dělají šťastnými. Může to být procházka v lese, vůně čerstvě upečeného chleba nebo jen vynikající voda. Protože nic neosvěží tělo a duši tak rychle a jednoduše, jako sklenice čerstvé vody.

Společnost BWT se už postará o to, aby se voda z vašeho vodovodu stala tou nejlepší vodou, kterou si můžete přát. Vodou bez vodního kamene, těžkých kovů, olova, mědi nebo chlóru, ale obohacenou o vyvážené množství cenného minerálu – hořčíku.

Magnesium Mineralized Water Magnesium Mineralized Water

Úprava vody pro celý dům

V kuchyni, koupelně nebo třeba v bazénu – s produkty značky BWT bude vaše voda v domácnosti v těch nejlepších rukou!

Spolu s našimi partnery z řad odborníků na pitnou a užitkovou vodu jsme pro vás připravili ta nejlepší řešení pro úpravu vody v domácnosti. Filtrační systémy pitné vody pro hygienicky čistou vodu, hedvábně měkkou perlovou vodu a systémy na ochranu vody před vodním kamenem nebo úpravu vody pro optimální výkon topení – to vše najdete u BWT.

Wasser im Haus Wasser im Haus

Bazény & Úprava bazénové vody

Pro dokonalý odpočinek a maximální prožitek z koupání ve vašem bazénu. Stejně jako je důležitý samotný výběr bazénu, záleží i na vodě, kterou je napuštěný. Jedinečným zážitkem z koupání a skutečným elixírem krásy je hedvábně měkká perlová voda BWT. Její účinky poznáte nejen na první pohled, ale také na dotek. Po koupání v hedvábně měkké perlové vodě od BWT budete mít znatelně jemnější a měkčí pokožku a krásně lesklé a hebké vlasy. BWT není jen odborníkem na dokonalou kvalitu bazénové vody. Díky dlouholetým zkušenostem s výstavbou bazénů je tím správným partnerem pro váš projekt. Vše tak získáte na jednom místě – od projektu přes realizaci stavby až po profesionální servis.

Frau Schwalldusche Frau Schwalldusche

Visit your local website